Start verkoop 24 juni van 11.00-13.00 uur

vrijdag 9 juni 2017

NieuwNoord / Grote Boel / Nijmegen Start verkoop 24 juni tussen 11.00 - 13.00 uur We zijn verheugd je te kunnen uitnodigen voor de feestelijke start verkoop van NieuwNoord. De laatste fase van Grote Boel met volop keuze uit bijzonder fraaie rijwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Terecht kan gezegd worden: the best is saved for last.

Je bent van harte welkom op zaterdag 24 juni 2017 tussen 11:00-13:00 uur bij Wooninformatiecentrum Waalsprong, Thermionpark in Lent. Hier ontvang je dan de uitgebreide verkoopbrochure met alle beschikbare woningen, benodigde informatie, de prijslijst en een toelichting hoe je je kunt inschrijven voor een woning in dit mooie project. Ook zijn we vanuit de projectontwikkelaar samen met de makelaars aanwezig om alle vragen te beantwoorden. En de woningen persoonlijk te presenteren. Iedereen die staat ingeschreven op de website ontvangt de dag voor start verkoop automatisch een e-mail met de online brochure en een link om de online inschrijving te kunnen starten.

Nog even over NieuwNoord!
NieuwNoord ligt in het noordelijkste puntje van de Grote Boel en is voor een groot deel met een groene buitenrand van water omgeven. Er zullen 87 woningen worden gebouwd, met een grote variatie aan plattegronden, indelingen en oppervlaktes. Maar ook krijgen alle woningen standaard een complete keuken en ruime badkamer met luxe sanitair. Daarbij kies je zelf waar je het liefst wilt wonen. Aan het water bijvoorbeeld, met een vlonder in de tuin, of misschien wel aan een gezellig hofje. Ook zijn er woningen met veranda's, hoekwoningen met garage of zij-uitbouw, rijwoningen met 4 slaapkamers op de eerste verdieping of zij-entree. Voor ieder wat wils. Hopelijk zien we je op zaterdag 24 juni bij de start verkoop!

Goed om te weten:
Bij de start verkoop ontvang je de uitgebreide brochure, instructie voor online inschrijving en overige informatie over het project. Als je interesse hebt, kun je je online inschrijven op een of meer bouwnummers waar je interesse naar uit gaat. De inschrijving sluit op maandag 3 juli om 17.00 uur. Hierna vindt de loting of toewijzing plaats. Als je een woning krijgt toegewezen, wordt je uitgenodigd voor een oriƫnterend gesprek met een van de makelaars. Sta je ingeschreven als belangstellende dan ontvang je kort voor start verkoop al een e-mail met een link naar de brochure en online inschrijving. Ben je niet in de gelegenheid om de informatie op te halen, dan kan het uiteraard ook op een later moment bij de makelaars.

Ben je nog niet ingeschreven als belangstellende voor dit project: meld je dan HIER aan!

Terug naar overzicht