Dichtbij de stad en toch buiten wonen

In 2015 verrezen de eerste woningen in Grote Boel. Inmiddels is het een volwassen wijk geworden, met NieuwNoord als laatste fase. Je vindt er gezellige buurtjes rondom hofjes en parkjes, met speelplekken en overal veel groen en water. En alle voorzieningen zijn vlakbij.

Alles in de buurt
Van basisschool tot supermarkt en van gezondheidscentrum tot sportschool: alles wat je dagelijks nodig hebt, vind je in de buurt. Zo voel je je hier snel thuis. Even lekker uitwaaien kun je op de Waaldijk, met schitterend uitzicht op het rivierlandschap. Of ga gezellig naar de film in bioscoop Cinemec aan de nieuwe recreatieplas. Allemaal op loopafstand!

Perfecte combinatie
De mooie natuur was voor Jessica Klaassen een belangrijke reden om naar Grote Boel te verhuizen. Ze verruilde een huurappartement in de Nijmeegse wijk Hatert voor een ruime rijwoning aan een hofje. “Dit is een perfecte combinatie van dichtbij de stad maar toch lekker het gevoel van buiten wonen. Ik ben pas net verhuisd, maar ik zit hier zeker goed!”

Oost, west...
NieuwNoord best

In het noordelijkste puntje van Grote Boel bouwt AM in samenwerking met VanWonen 87 woningen. Het is de laatste fase van de wijk. NieuwNoord vormt dus met recht het sluitstuk van Grote Boel. En het beste bewaren we voor het laatst. De Grande Finale dus! Met een ruim aanbod, prachtige bouwstijlen en verschillende woningtypen valt er veel te kiezen.

Bijzondere plek, volop keuze
NieuwNoord is voor een groot deel omgeven door een brede watersingel, die aansluit op de Oosterhoutse Plas. Enkele bruggetjes verbinden de buurt met de andere oever. Daarnaast sluit het project aan bij bestaande straten. Zo maakt NieuwNoord de wijk compleet. Je hoeft alleen nog maar te kiezen uit de mooiste plekjes en de woning die het beste aansluit bij jouw wensen.