100% Verkocht!

NIEUWNOORD

Nijmegen | Oosterhout | Grote Boel

Bouw woningen NieuwNoord gestart!

DE LAATSTE FASE VAN GROTE BOEL

EEN BIJZONDERE PLEK MET VOLOP KEUZE Save the best for last!

Verrassend aanbod hoek- en rijwoningen en riante twee-onder-eenkapwoningen.

Nijmegen-Noord is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen stadsdeel. In deze groene omgeving - vlakbij de stad maar met een dorps karakter - voel je je snel thuis. Tegelijk ervaar je de dynamiek van een wijk in ontwikkeling.

De jongste aanwinst is Grote Boel. NieuwNoord wordt hiervan met 87 woningen het sluitstuk. De bekroning zou ik bijna zeggen. Het aanbod omvat bijzondere hoek- en rijwoningen met verschillende indelingen, stijlen en uitstraling. Daarnaast zijn er riante tweekappers, waarvan een deel met een tuin met vlonder direct aan de watersingel. VanWonen presenteert met trots NieuwNoord: de Grande Finale!

Interesse voor een woning in NieuwNoord?

Meld u zich dan aan via het aanmeldformulier en voltooi het digitale inschrijfformulier.

Inschrijven Bekijk de brochure

Vind jouw thuis in NieuwNoord

NieuwNoord biedt een riante keuze aan woningen in vele maten en stijlen.
Iedereen vindt hier een prettig thuis.

Ruime hoekwoningen met zijuitbouw of garage, comfortabele rijwoningen en riante tweekappers: het aanbod in NieuwNoord is heel gevarieerd. Er zijn twee-ondereenkapwoningen met een tuin aan het water. Maar ook bijzonder ruime rijwoningen met bijvoorbeeld standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende breedtes en tal van variaties in de indeling. En wat dacht je van de complete keuken die standaard in alle woningen zit? Plus een ruime badkamer met luxe sanitair en groot formaat tegels? Natuurlijk kun je alles nog helemaal aanpassen aan jouw smaak.

Schrijf je dus snel in. Er is volop keuze!
 

Het aanbod

Hier vindt u momenteel het huidige aanbod in nieuwbouwwijk NieuwNoord in De Grote Boel. Bekijk voor actuele informatie de woningen op de kaart of maak gebruik van het zoekfilter door middel van het loepje.

DIT IS NIEUWNOORD IN OOSTERHOUT

Heerlijk buiten wonen met veel groen, water en natuur om je heen. Maar met het levendige centrum van Nijmegen binnen handbereik. Dat kenmerkt het leven in Grote Boel, waar NieuwNoord deel van uitmaakt. Alleen de Waal, met haar nieuwe nevengeul, scheidt deze mooie jonge wijk van het historische Nijmegen.

Oude stad met jong elan
Als oudste stad van Nederland is Nijmegen al vele eeuwen een geliefde plaats om te wonen en te werken. Sporen van de rijke geschiedenis zijn nog altijd zichtbaar. Tegelijk heeft Nijmegen jeugdig elan als studentenstad. De sfeervolle binnenstad biedt een breed winkelaanbod in mooie hoofdstraten en karakteristieke achterafstraatjes. In de zomermaanden is het gezellig druk op de vele terrassen.

Binnen handbereik
Al dat moois bereik je vanuit NieuwNoord in slechts een kwartiertje fietsen! Via de Waalbrug of de Snelbinder, het fietspad aan de spoorbrug, sta je zó in het centrum. Ook met de auto of de bus ben je snel de Waal over. De nieuwe stadsbrug de Oversteek heeft de bereikbaarheid nog verder verbeterd.

Meer over de locatie Meer over de geschiedenis

Het laatste nieuws

NieuwNoord 100% verkocht

NieuwNoord 100% verkocht

De bouw van de 87 nieuwbouw woningen binnen het project NieuwNoord is al enige tijd gestart. Inmiddels zijn zelfs alle woningen definitief verkocht. Om die reden is het niet langer mogelijk om in te schrijven voor het project. Uiteraard blijft de waalsprong in beweging en zal nieuw aanbod niet lang op zich laten wachten.

Lees meer

Verkoop 'NieuwNoord' gestart!

Verkoop 'NieuwNoord' gestart!

Afgelopen zaterdag was er veel belangstelling tijdens de start verkoop van het nieuwbouwplan NieuwNoord in Nijmegen. In deze laatste fase van Grote Boel worden 87 woningen aangeboden waaronder bijzonder fraaie rijwoningen, hoekwoningen en tweekappers. Terecht kan gezegd worden: the best is saved for last.

Lees meer

Op de hoogte blijven van dit project? Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wil je meer weten? Neem contact op met onze adviseur

Mandy Boekhorst Verkoopmanager
Janneke Wenting Officemanager

Heb jij belangstelling voor nieuwbouwproject NieuwNoord? Meld je aan, laat je interesse achter en wij houden jou op de hoogte van de ontwikkelingen.

Nu aanmelden

NieuwNoord is de nieuwe stijl VanWonen

NieuwNoord is een project van VanWonen. Kopen bij VanWonen betekent dat we vanuit jouw wensen een huis ontwikkelen. Wij spelen maximaal in op jouw wensen.

Meer over VanWonen